Wat is Hotel Menu?

Hotel Menu is een groep van speciaal ontworpen luchtkwaliteitsfuncties om het energieverbruik te verminderen en de efficiëntie te verbeteren in hotels. Een speciaal menu op de afstandsbediening biedt de mogelijkheid om eenvoudig de basisinstellingen van alle airconditioners in het hotel aan te passen. Dit zorgt voor meer energiebesparing en een betere werking.
Hotel Menu geeft de beheerder de mogelijkheid om van 17°C tot 24°C voor koelen en van 25°C tot 30°C voor verwarmen in te stellen. (Voorbeeld: Beheerder stelt een minimum van 24°C voor koelen in. Dit betekent dat zelfs al kiest de gast van het hotel een lagere temperatuur dan is toegestaan, de unit zal blijven doorgaan op 24°C) Zo voorkomt u dat de gast een extreem lage of hoge temperatuur kiest voor koelen of verwarmen.
De airconditioning wordt vergrendeld bij het ingestelde minimale of maximale aantal graden dat is toegestaan door de beheerder. Zelfs als de gast van het hotel het probeert zal dit mislukken omdat het simpelweg onmogelijk is. Met deze functie kan er tot wel 70% energie bespaard worden.
Het Hotel Menu verzekert, met de functionaliteit voor tijdige filter vervanging, de beste luchtkwaliteit voor zowel u als voor uw gasten. Het meest belangrijke voordeel van deze functie is afgeleid van het feit dat een schone airconditioner aanzienlijk minder energie verbruikt dan een niet goed onderhouden airconditioner.
De afstandsbediening van de airconditioning biedt meerdere functionaliteiten die ervoor zorgen dat uw klanten de meest ideale omstandigheden kunnen instellen. Auto-Herstart blokkeert koele lucht tijdens het verwarmen, het regelt de temperatuurinstellingen en het onthoudt de lamel positie. Dit zorgt voor hoge kwaliteit lucht in de kamer van uw gasten.
Het belangrijkste voordeel van de Wi-Fi technologie is dat de beheerder live verbinding kan maken met de airconditioning units. Live verbinding biedt het gemak van in- of uitschakelen van de units, het controleren van de temperatuur of zelfs het bedienen van de functies van de airconditioners zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn.
Met behulp van dit makkelijk te gebruiken en gratis controlerende systeem kan uw organisatie niet alleen de kosten voor energie verlagen, door het snelle bedienen van de units, maar ook scheelt het enorm veel tijd omdat alles live te volgen is op uw smartphone of tablet.

De belangrijkste eigenschappen Van het Hotel Menu:

- Het in- en uitschakelen van de airconditioners (één voor één of allemaal tegelijk).
- Het instellen en beperken van de kamertemperatuur om extreem koelen en verwarmen te voorkomen.
- Het hebben van een tijdklok om de kamers voor te koelen of voor te verwarmen.
Alle bovenstaande eigenschappen bieden gemak aan de beheerder, omdat alle airconditioners aangepast kunnen worden op basis van de behoeften van de hotelgast op de meest efficiënte manier. Om Hotel Menu Pro aan te sluiten met de centrale bediening en de toegangskaarten van de kamers met airconditioning, is het installeren van een bedieningspaneel benodigd. Natuurlijk zal het bedieningspaneel de overige Hotel Menu functies niet belemmeren. U kunt gewoon de functie, welke u ook wilt, blijven gebruiken om de meest optimale werking van uw airconditioning units te waarborgen met lagere kosten!

Alles wat u moet weten

Registreer nu met uw e-mailadres en ontvang al het laatste nieuws in de wereld van airconditioning en meer…