Met het R32 ECO koudemiddel met 68% lagere GWP (Global Warming Potential) wordt een aanzienlijke verbetering van de prestaties van uw airconditioner bereikt en vermindert het energieverbruik. Daarnaast draagt de lage GWP bij aan het terugdringen van het wereldwijde broeikasgasprobleem. Het koudemiddel heeft minder nadelige invloed op de ozonlaag, heeft een GWP van 675 t.o.v. 2088 van het traditionele koudemiddel R410A en kan gemakkelijk worden hergebruikt en gerecycled.

De innovatieve technologie van Inventor airconditioners verzekert uitstekende prestaties tegen de laagste kosten. Profiteer van de hoogste energieklasse A +++ om hoge energiebesparing te halen en geld te besparen! Creëer en genieten van de meest ideale sfeer in uw ruimte.

Zowel de linker- als rechterkant van de binnenunit hebben een aansluiting voor condenswater afvoer voor flexibele installatie.

This function refers to the automatic flaps’ movement. The automatic operation enables you to manage a distribution of the air in the room.

The unit’s design enables it to occupy the minimum possible space inside the room.

Stel de airconditioner gemakkelijk in vanaf waar u ook bent door uw smartphone of tablet te gebruiken. Download de gratis INVmate II applicatie via Google Play & App Store en bereik de optimale temperatuuromstandigheden met grote energiebesparing.

Air outlets on top and bottom to enjoy fast heating, while ensuring running cost are kept low.

Door de DC ventilator motor is het aantal snelheden toegenomen van 2 naar 5 standen. Dit zorgt voor meer comfort en efficiënte werking.

Wilt u het geluid en de display uitschakelen? Door de gedempte modus te activeren zorgt uw airconditioner ervoor dat u een stille en comfortabele nacht tegemoet gaat.

The indoor units is designed to offer ideal air conditioning with a low noise level enjoy the ideal temperature and the silence.

Door de plaatsing van de sensor kan de waargenomen temperatuur van de binnenunit sensor afwijken van de werkelijke temperatuur van de ruimte. Dankzij deze functie kunt u het verschil minimaliseren en betere omstandigheden bereiken in uw ruimte.

Activeer de Ultra Stille Modus en geniet van absolute stilte in uw ruimte.

Verdeelt koele en warme lucht over een maximale oppervlakte door de horizontale lamellen automatisch in de optimale stand te zetten.

After setting the desired temperature, the unit will automatically adjust its operation in order to keep stable the temperature you have set

Wanneer de airconditioner stopt als gevolg van een stroomstoring zal de airconditioner automatisch herstarten en de oorspronkelijke instellingen worden hervat nadat de elektrische voeding is hersteld.

Beheer maximaal 64 airconditioning units met slechts één afstandsbediening! Schakel de units in of uit, stel de kamertemperatuur per unit in en kies de functie die u wilt. Ideaal voor hotels, kantoren, etc.

Flexibele luchtinvoer via de achter- of onderzijde van de unit. Het past bij iedere behoefte van een installatie. Flexibele aansluitingen door de speciale standen van de unit.

Inbegrepen om de hoeveelheid frisse lucht te behandelen voor een schone en gezonde omgeving.

Met de bijzondere structuur van de binnenunit kan deze via een extra kanaal lucht toevoeren naar een andere kamer. Geschikt voor het koelen van kleinere ruimtes.

Geniet overal in uw ruimte van optimaal comfort. 360° draaibare wind die uit 8, in plaats van 4, luchtuitlaten de lucht gelijkmatig in iedere hoek van uw ruimte blaast. Het leveren van de 360° gelijkmatige luchtstroom vermindert de koude en warme plekken in de ruimte en zorgt dus voor ultiem comfort.

Kies het gewenste type van de binnenunit uit een ruime reeks van Mult-Split units, zoals de Wand-, Cassette-, Paneel- en Kanaalunits. Sluit maximaal 5 binnendelen aan op één buitenunit en haal uw voordeel uit de mogelijkheden met de bijgeleverde 75m lange slang.

The special design provides a wide and very comfortable airflow, for greater air circulation.

Deze functie verwijst naar de verminderde geluidsemissies, met als doel een aangename en comfortabele werking van de unit te bereiken. Het speciale ontwerp van de binnenunit biedt uitstekende prestaties op het laagste geluidsniveau, zodat u in de meest ideale omstandigheden van de absolute stilte kunt genieten.

Low noise level for ideal conditions of quiet.

De binnenunits hebben een smallere hoogte vergeleken met de conventionele binnendelen voor een gemakkelijke installatie, zelfs bij plafonds met een beperkte hoogte.

De ventilatorsnelheid wordt automatisch geregeld van de laagste stand tot de ingestelde stand in verhouding met de verdampingstemperatuur zodra de unit begint met het verwarmingsprogramma.

Met deze Slaap Modus stelt de airconditioner de kamertemperatuur in voor perfecte slaap omstandigheden met een minimaal geluidsniveau en een grote energiebesparing.

Deze functie geeft tijdelijk een boost in het koel- en verwarmvermogen om de kamer snel af te koelen of op te warmen.

Tot 25 fasen (F1-F25) compressorfrequentie. Het frequentiebereik wordt verhoogd tot 70% waardoor de unit vlot kan werken. Het biedt ook een nauwkeurige bediening voor meer comfortabele omstandigheden met grote energiebesparingen.

Zodra de unit ingeschakeld wordt beweegt de horizontale lamel automatisch naar dezelfde positie als hoe deze stond bij het uitschakelen.

The integrated swivel casters make the portable air conditioner easier to move.

Het vernieuwde ontwerp zorgt voor gelijkmatige luchtverdeling in alle richtingen. Het rooster beweegt niet alleen horizontaal maar ook verticaal waardoor de lucht geleidelijk verplaatst wordt, zelfs naar de moeilijkste plekken.

Innovative system that automatically removes condensed moisture from the unit without manual draining or setting up a hose for continuous drainage

Stel de unit in om automatisch te starten en stoppen binnen een periode van 24 uur.

Excellent performance in cooling and heating mode. Ideal solution for rooms where permanent air conditioning installation is not allowed.

In de afstandsbediening zit een slimme sensor. Wanneer de Volg-Mij-functie wordt geactiveerd, synchroniseert de ingestelde temperatuur met de slimme sensor. De ingestelde temperatuur zal u volgen naar de ruimtes waar u en de afstandsbediening heen gaan. Dit zorgt voor extra comfort en energiebesparing.

The indoor coil sensor controls the indoor fan and prevents cold air from entering the room during start up in heating mode.

High anti- corrosion hydrophilic aluminum foil coating (Organic resin). The coating can withstand the salty air, rain and other corrosive elements

Het speciale ontwerp van de buitenunit zorgt ervoor dat er efficiënt en effectief gekoeld kan worden, zelfs bij -15°C.

Voorkom mogelijke beschadigingen door het weer op plekken waar er niet verwarmd wordt en voorkom de risico’s gedurende de winter. Schakel de 8°C functie in en de airconditioner zal slechts waar nodig verwarmen om een stabiele kamertemperatuur van 8°C te behouden.

Save 20% time on installation, due to strong installation plate and cupboard of Passion Pro II. Big space for piping/wiring connection & improved wiring terminal.

50% saving on cleaning time, with easy removable filters, that can be pulled out from the top without opening the air conditioner’s panel.

De vernieuwde buitenunits zijn steviger en gemakkelijker voor onderhoud. De omgekeerde schakelkast houdt de elektrische componenten stofvrij (tot 70% stofvermindering) en verhoogt de verwarmingscapaciteit, zelfs bij lagere buitentemperaturen.

Passion Pro is the Winner of 2015 Good Design Award competition. The innovative design and the unique structure of Passion Pro were the award winning elements.

Het elimineert ongewenst vocht in de binnenunit na de koeling modus. Na het uitschakelen van de airconditioner zal de ventilator van de binnenunit enige tijd blijven draaien om de binnenunit te drogen.

Checking if the filter is clean is not necessary anymore with Filter Check (filter control function). The CL indicator will light up on the screen when the filter needs to be cleaned.

Effective absorption, of almost 90% of bacteria. Removes odors and creates air nutrition improvement with more negative oxygen ions.

Het Triple Action-filter met vitamine C, Silver Ion en Cold Catalyst, beschermt je huid en verbetert de luchtkwaliteit.

De ionisator genereert ionen met een negatieve lading , die negatieve lading neutraliseert verschillende geuren, stof en rook, waardoor er een schonere en gezondere omgeving gecreëerd wordt.

Verwijdert zelfs de kleinste hoeveelheid stof uit de lucht. Het elimineert ziektekiemen terwijl de kans op allergieën en ziekten verminderd worden, zodat er een gezonde zuivere lucht ontstaat.

Door dit filter worden ionen vrijgegeven, waardoor u een frisse en schone lucht in uw ruimte creëert. Het stof en de rook worden opgevangen om ervoor te zorgen dat uw ruimte voldoet aan uitstekende omstandigheden.

Dit uitstekende filter verbetert het effect van het filteren met 40%.

With the fresh air intake, the room’s air will always be fresh and healthy. Outside air can be lead into the room via a connection pipe, which keeps the indoor air fresh and healthy

With a touch of a button on the remote control your air conditioner cleans itself! The process only takes 17 minutes. When it is finished, the unit is ready to be used again, clean from bacteria and fungi, providing fresh and clean air.

Het stroomverbruik in de StandBy-stand is slechts 1,0 W. Dit zorgt voor een hogere energiebesparing.

Power consumption from 0.5W in StandBy mode for higher energy savings.

High energy efficiency

Efficient performance that guarantees lower energy consumption.

The higher and more efficient performance rating maximizes your energy savings.

Uitstekende prestaties bij het verwarmen in zelfs de meest veeleisende gebieden met een lage temperatuur en zorgt voor uw gewenste temperatuur, zelfs bij -15°C en u geniet van de meest ideale omstandigheden in uw ruimte.

With the special design of the outdoor unit, excellent heating performance is achieved, extended to -25°C.

Zodra zich een abnormale werking voordoet of onderdelen falen, zal de unit automatisch uitgeschakeld worden om het systeem te beschermen. Ondertussen zal er een beschermings- of errorcode aangegeven zodat er snel kan worden vastgesteld wat de oorzaak is.

De aangesloten elektrische kachel zorgt voor een hoge efficiëntie van het verwarmen, zelfs bij zeer lage weeromstandigheden.

De binnenunit zal errorcode “EC” weergeven en automatisch stoppen als er een lekkage in het koudemiddel gedetecteerd is.

Het gecentraliseerde multifunctionele apparaat kan maximaal 64 binnenunits, binnen een maximale verbinding van 1200m, bedienen. Bedien de airconditioner, stel de gewenste temperatuur in en kies de functie die u wenst. Ideaal voor hotels en bedrijven.

De condenswaterpomp kan het gecondenseerde water tot 750mm oppompen, geschikt voor iedere soort installatie.

Als de temperatuursensor error voorkomt zal de airconditioner de code weergeven en onmiddellijk stoppen. Indien de werking van de installatie dringend gewenst kan deze in noodbedrijf gezet worden. Om te voorkomen dat de airconditioner zichzelf in urgente situaties uitschakelt is er de noodgevallen modus.

Als gevolg van het onafhankelijke elektronische ventiel garandeert Inventor de uitstekende prestaties en controle van uw systemen. Creëer en geniet van de gewenste omstandigheden in uw ruimte.

Dankzij de foutcode die verschijnt als er een fout optreedt, kunt u altijd veilig zorgen voor de juiste en meest efficiënte werking van uw airconditioner.

Schakel de Vergrendel-functie in om te voorkomen dan iemand de instellingen wijzigt of dat kinderen met de unit gaan spelen.

De ventilator motoren van de binnen- en buitenunit, evenals de compressor, zijn opgewaardeerd naar de All DC Inverter technologie. Op deze manier kunnen de compressor en ventilatoren de capaciteit afhankelijk van de behoeften van de gebruiker en de omstandigheden nagenoeg traploos aanpassen waarmee een optimaal comfort en een minimaal energieverbruik gewaarborgd wordt.

Met de slimme printplaat kunnen de airconditioners aan- en uitgezet worden via een lange afstands-signaal.

Tot 12 ventilatorsnelheid standen zorgen voor een nauwkeurige controle en brengt een comfortabelere luchtstroom.

Profiteer van de weekplanner en pas deze aan naar uw behoeften en de operationele periode van de airconditioners, waardoor u maximaal energie en geld kunt besparen. De nieuwe geavanceerde afstandsbediening toont de foutcodes en maakt het ook mogelijk de temperatuursensor in de afstandsbediening te activeren in plaats van in de airconditioner zelf.

Choose between the bottom or the top and bottom air outlet. Ideal solution that provides stable room temperature even in the case of difficult installations.

Het gecentraliseerde multifunctionele apparaat kan maximaal 64 binnenunits, binnen een maximale verbinding van 1200m, bedienen. Bedien de airconditioner, stel de gewenste temperatuur in en kies de functie die u wenst. Ideaal voor hotels en bedrijven.

The folding kit, is adjusted in the window opening minimizing cooling and heating losses from the outside air and managing significant energy savings.

High Energy Class A++

Inventor invests in both energy saving and environmental protection. Appliances with an A+ Energy class can achieve up to 20% greater energy savings compared to appliances of A energy class.

Energy Class A

All Inventor Defrost Refrigerators are specially constructed to prevent frost formation and the need for frequent defrosting, saving time and energy. The refrigerant used for both the freezer and refrigerator compartments reinforce stable temperatures, which prevents very low temperature levels and frost formation.

The advanced technology of the rubber door seals keep the doors sealed tight with every use.

The Total No Frost technology eliminates frost formation and achieves cooling even faster.

The special design of the fan and the multiple vents diffuses the airflow evenly, maintaining stable temperatures

High performance, energy saving and low operational cost.

In case of power failure, Inventor freezers will retain your food intact for up to 57 hours.

The advanced UV filter protects wines and other drinks from the sunlight, ensuring the wine has the right taste and aroma.

Due to its advanced design, the noise is kept at the lowest levels during operation.

The Fast Cool function decreases the temperature in the refrigerating compartment in order to avoid a temperature rise, which could affect any already stored food.

Special LED light with low consumption and equable lighting. The LED lamps life cycle lasts 30 times longer in comparison with the conventional ones. They do not get warm which enables the inside temperature to remain stable.

Adjust the temperature, easily and precisely.

The spacious freezer drawers pull out completely, even when the door is open at 90°.

Smart drawer design for meat and fish storage, keeps items fresh and controls odors.

Due to its special design, the Hydro Box drawer preserves fruits and vegetables for double the period of time.

Shelves of high resistance enable washing and prevent leakage in the inner fridge.

Reversible doors give the option of opening to the right or left, the refrigerator can fit everywhere.

The special surface of this appliance prevents frost formation and dust accumulation, providing quick and easy cleaning.

The door baskets are large enough and their special design enables proper airflow to protect and retain the food at the appropriate temperature. They have a reinforced bottom panel for even greater durability. The plastic material is resistant to scuffs and scratches. They can be easily removed and replaced.

The plastic shelves enable washing and are very durable against scuffs. They can be easily removed and replaced.

The doors have light clean lines, a modern charming design and unparalleled luminosity. The new refrigerator series embodies elegance, cohesive with any kitchen whether classically or modernly designed.

With the removable top, you can wall in the appliance and easily adjust it under a counter.

With its special construction and the temperature difference between the upper and bottom shelf, the wine coolers are the ideal solution for most of the wines' storage.

With the special desiccation filter, wines maintain the appropriate humidity in order to remain unspoiled.

For special wines and beverages, where high levels of humidity are required.

The door can open and remain stable at an angle range from 45° to 75°.

With the removable top, you can wall in the appliance and easily adjust it under a counter.

Easy food storage for small quantities.

Dry your clothes effectively and healthy, with the Dryer operation. Place the clothes horse in a small room (with the door closed) and activate Clothes drying program. The air produced reinforces freshness and ensures dry and fragrant clothes in a short period of time, while maintaining the room completely dry.

Thanks to the hot air output, (10°C to 12°C warmer than the room temperature), alongside with the dehumidification, the room’s temperature is enhanced economically and efficiently.

Enjoy ideal and completely silent conditions in your place. The dehumidifying Eva II Pro Wi-Fi series has the lowest noise level (of 37db) combined with maximum performance. The low noise levels of the Eva II Pro Wi-Fi series create a pleasant and relaxing environment in your place, free of disturbing sounds and humidity of course, which makes the choice of this dehumidifying series the ideal solution of advanced technology and impressive results, absolutely noise free!

Benefit from the technology without compressor of the dehumidifier Rise - desiccant technology - and banish humidity, efficiently and at low cost. Desiccant technology offers economical dehumidification in rooms heated only for a few hours per day or with an ambient temperature below 15 °C

The Ionizer generates ions that produce energy, this energy minimizes various odors, dust and smoke, creating a cleaner and healthier atmosphere.

Save money and energy, thanks to the function of Smart dehumidification. The dehumidifier selects automatically the ideal moisture levels, ac¬cording to the room temperature, thus ensuring low power consumption and excellent conditions in your place.

Reduce power consumption and save money and energy. With the ECO mode, the device operates economically and the consumption is reduced to half (330Watt).

Ensure continuous drainage even in the most difficult cases. The integrated water pump, with elevation capability of 5 meters, allows you to connect the unit to the sewage system, even if it is in inaccessible or remote point. *(refers to models Power 40L & 50L)

Relocate your dehumidifier wherever and whenever needed. The integrated casters, allow full mobility and the unit may be easily moved and positioned where necessary, for optimal results.

Quickly reduce moisture, in rooms where it is dramatically increased. The upgraded Turbo mode enhances air extraction and resets efficiently in short time ideal moisture levels in the room, for comfortable atmosphere.

Protect the unit by keeping filters clean thanks to the function filter cleaning reminder. The indication will notify you every time that filter cleaning is required, contributing to the efficient operation of the device and increasing its lifetime cycle.

With the 24- hour timer you can schedule precisely the operational period of your dehumidifier and avoid the needless use when you not at home.

Organize with accuracy the operational period of the dehumidifier with the 8-hour timer and avoid the needless use of the device

Benefit from the operation of continuous dehumidification, for immediate results where it is necessary. With continuous dehumidification the device acts as a catalyst in conditions of high demand, such as drying clothes or flooded rooms, eliminating moisture quickly and effectively.

Forget about the continuous emptying of the water tank, thanks to the continuous drainage. Place the tube at the back of the device and plug it in the siphon. The water air collected during the operation of the dehumidifier will directly lead to drains.

Enjoy the safe operation of your dehumidifier thanks to the special equipment for protection from overflow. When the water tank is full, the dehumidifier automatically switches off and the indication Full illuminates, so as to inform you that you must empty the water tank, preventing any leakage.

Ensure maximum performance of the dehumidifier throughout its operation, thanks to the smart defrosting function. In case of ice formation, the compressor will automatically stop working and the fan will continue its operation until it is completely removed.

Enjoy absolute silence that combines low sound level of operation with an effective hygienic and pleasant atmosphere in your place.

Enjoy quietly hygiene atmosphere of a room without humidity. Enable Silent mode during the night or at times that require absolute silence and ensure the ideal level of moisture in your room, without hassles.